Ndërlidhjet

TIRANË


Kuvendi i Shqipërisë e ka dënuar rezolutën e fundit të Kuvendit të Serbisë e cila e deklaron Kosovën si pjesë integrale të Serbisë, ka thënë zëdhënësi i Parlamentit në Tiranë, Skender Duka.
Në deklaratën e miratuar Kuvendi i Shqipërisë e denoncon hapin e Serbisë si '' kthim të rrezikshëm të politikave të dështuara nacionaliste'' të cilat rrezikojnë mbarë rajonin e Ballkanit.
''Rezoluta e tillë e pabazë nuk është në linjë me Rezolutën 1244, me qëndrimet e bashkësisë ndërkombëtare dhe UNMIK-un në Kosovë'', thuhet në dukument, duke iu referuar Misionit të Kombeve të Bashkuara në Kosovë.
XS
SM
MD
LG