Ndërlidhjet

PARIS


Organiazata për bashkëpunim dhe zhvillim ekonomik, OECD-ja thotë se ekonomitë e Shteteve të Bashkuara dhe të Japonisë duket se po mëkëmben, por zona e Bashkimit Evropian mezi do të arrijë rritje modeste këte vit.
Ekspertët e OECD-së thanë se ekonomia amerikane pritet të rritet këte vit për së paku 2.5 përqind, kurse ajo japoneze mund të arrijë 2 përqind.
Por ata thanë se rritja në eurozonë me gjasë do të arrijë vetëm 0.5 përqind këte vit.
XS
SM
MD
LG