Ndërlidhjet

SHKUP


Situata e përgjithëshme në Maqedoni ''është e qetë dhe nuk bëhet fjalë për ndonjë krizë'', thanë zyrtarët ndërkombëtar në Shkup.
Vlerësimi i tyre i përbashkët është se ''në rajonet e dikurëshme të krizës ka grupe të vogla të ndyshme të armatosura, të cilët nuk e kanë përkrahjen e popullatës vendore''.
Ata kanë mbështetur përpjekjet e qeverisë ''për vendosjen e rendit e ligjit'', duke theksuar se operacioni policor në rajonet e Kumanovës ''nuk ka të bëjë me etnicitetin''.
XS
SM
MD
LG