Ndërlidhjet

PRESHEVË


Shefi i Misionit të OSBE-së në Serbi dhe Mal të Zi, Mauricio Masari ka qëndruar në Luginën e Preshevës në jug të Sërbisë ku ka deklaruar se ''bashkësia ndërkombëtare dhe OSBE kanë zero tolerancë për ekstremizmin nga cilado palë që vjenë''.
Masari, i cli u takua edhe me liderë të shqiptarëve të Luginës së Preshevës ka thënë se OSBE do të mbështesë projektet lidhur me përmirësimin e funksionimit të vetëadministrimit lokal, punën e policisë multi-etnike dhe edukimin e trajnimin e rinisë që duhet të inkuadrohen në programin e punës së infrastruturës vendore në Bujanoc dhe Preshevë.
XS
SM
MD
LG