Ndërlidhjet

NOVI PAZAR


Përfaqësuesit e katër partrive politike dhe nëntë organizatave jo-qeveritare nënshkruan në Novi Pazar deklaratën për minimumin e interesave të boshnjakëve gjatë hartimit të kushtetutës së re të Serbisë.
Partitë politike të boshnjakëve dhe organizatat jo-qeveritare vlerësojnë në deklaratë se nevojitet të zgjidhet ''statusi i bashkësisë boshnjake në Serbi e Mal të Zi'' dhe se Sanxhaku duhet të jetë rajon, qendra politike, kulturore dhe ekonomike e të cilit do të ishte Novi Pazari.
XS
SM
MD
LG