Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryeshefi i ushtrisë së Serbisës dhe Malit të Zi, gjenerali Branko Krga ka deklaruar se Strategjie e mbrojtjes është rast që të definohen detyrat e ushtrisë.
Ai ka thënë se në Strategjinë e mbrojtjes bashkësia shtetërore duhet të heqë dorë qartas nga aspiratat ndaj shteteve të tjera.
Gjenerali Krga ka shtuar se në ate dokument nuk mund të përjashtohet mundësia e konflikteve më të vogla lokale.
XS
SM
MD
LG