Ndërlidhjet

PODGORICË


Në portin e Tivarit janë deponuar mijëra tonelata hekur arme me prejardhje nga Ukraina pa kurrfarë dëshmie nëse përmban elemente radioaktive apo jo dhe pa u ditur nëse është bërë atesti për radioaktivitet.
Por, siç raportonë ''Vijesti'' i Podgoricës për çdo ditë ky hekur është transportuar në Kosovë nëpëmjet Malit të Zi, dhe vlerësohet se tre të katërtat e asaj sasie shufrash hekuri të dyshimtë kanë arritur në Kosovë.
XS
SM
MD
LG