Ndërlidhjet

UASHINGTON


Sekretari amerikan i shtetit, Colin Poweell tha se Shtetet e Bashkuara janë të hapura për sugjerime për rezolutën e tyre që do t'i paraqesin Këshillit të Sigurimit dhe se ajo adreson brengat e shtruara nga Franca dhe Gjermania në të kaluarën.
Shtetet e Bashkuara sot bënë shtytje për mbështetje të një rezolute të re të Këshillit të Sigurimit e cila do të kërkonte nga vendet anëtare të Kombeve të Bashkuara që të ofrojnë trupa dhe ndihmë në Irak.
XS
SM
MD
LG