Ndërlidhjet

KIEV


Rreth 200 ushtarë izraelitë morën pjesë në ceremonialin ushtarak në Babi Yar në Ukrainë, për të përkujtuar njërën nga masakrat më të mëdha naciste të hebrenjve.
Vizita u realizua si pjesë e programit për rritjen e vetëdijes së forcave të armatosura izraelite për Hollokaustin.
Në 3 vitet e kaluara, ushtarët izraelitë kanë bërë 13 vizita të ngjashme në Poloni dhe Lituani.
XS
SM
MD
LG