Ndërlidhjet

BRUKSEL


Në prag të vizitës së komisionerit për marrdhënie ndërkombëtare Kris Paten në Prishtinë, Komisioni Evropian ka thënë se ''sido që të jetë statusi përfundimtar i Kosovës, ardhmëria e Kosovës është në Evropë''. Komisioni po e ndihmon Kosovën në këtë drejtim nëpërmjet një mekanizmi të veçantë, i cili ''siguron që ligjet dhe politika e Kosovës të jenë të adaptuara me standardet e Bashkimit Evropian''.
Komisioni ka thënë ''se nuk duhet lejuar që tensionimet etnike të frenojnë përparimin politik dhe ekonomik në Kosovë''.
XS
SM
MD
LG