Ndërlidhjet

TIRANË


Organizta për Siguri dhe Bashkëpunim Evropian ka bërë të ditur se do të dërgojë rreth 270 vëzhgues për mbikqyrjen e zgjedhjeve lokale në Shqipëri, muajin e ardhshëm. Shefi i zyrës së OSBE-së për Institucionet Demokratike dhe të Drejtat e Njeriut, Robert Barry, tha se qeveria dhe forcat politike në Shqipëri duhet të angazhohen që këto zgjedhje të jenë të sukseshme.
XS
SM
MD
LG