Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Xhorxh Bush, ka kërkuar që Kombet e Bashkuara të evitojnë urgjentisht mospajtimet lidhur me Irakun. Bush ka thënë për media se ai është i hapur për sugjerime ndaj rezolutës që mund të autorizojë një trupë ndërkombëtare dhe mbështetje materiale për Irakun. Ai ka thënë gjithashtu se do të ishte abdsurde të tërhiqte planin për shkurtimin e taksave për të grumbulluar mjete për rindërtimin e Irakut.
XS
SM
MD
LG