Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush thotë se të gjithë anëtarët e Kombeve të Bashkuara-bile edhe ata që kundërshtuan luftën në Irak, kanë një obligim për të ndihmuar në rindërtimin e Irakut.
''Çështja kyçe lidhur me rezolutën e Kombeve të Bashkuara për Iraku është se ajo mund të inkurajojë vendet tjera që të marrin pjesë.Mendoj se vendet tjera kanë një obligim për të marrë pjesë. Një Irak i lirë do të jetë edhe për të mirën e tyre nacionale, sepse do te bënte botën më paqësore dhe më të sigurtë'', ka thënë presidenti i Shteteve të Bashkuara, duke folur mbrëmë në Uashington.
XS
SM
MD
LG