Ndërlidhjet

HAGË


Gjykata e Hagës ka rrefuzuar sot kërkesën për lirimin e përkohshëm të Fatmir Limajt, duke vlerësuar se nuk plotësohen kushtet që ai të lejohet të mbrohet në liri.
Trupi gjykues thotë se i ka marrë parsysh të gjitha argumentet e palës mbrojtëse, e cila ka kërkuar lirimin e përkohshëm të Limajt, dhe kundërargumentet e prokurorisë kur e ka marrë këte vendim.
XS
SM
MD
LG