Ndërlidhjet

FORT STJUART/ SHTETET E BASHKUARA


Presidenti amerikan , Goeorge Bush është zotuar se do të vazhdojë luftën kunër terrorit duke thënë se kjo luftë do të fitohet me ofenzivë, kurse Amerika dhe miqët e sajë qëndrojnë në ofenzivë.
George Bush është zotuar se do të eliminojë elementet e mbetura të regjimit të Saddam Husseinit dhe u ka bërë thirrje vendeve tjera që të kontribuojnë në përpjekjet stabilizuese në Irak.
XS
SM
MD
LG