Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara i ka tërhequr vëmendjen Izraelit kundër zbatimit të vendimit të qeverisë për dëbimin e liderit palestinez, Yasser Arafat nga territoret palestineze.
Shtetet e Bashkuara, Rusia, Bashkimi Evropian, dhe sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara që të gjithë janë deklaruar kundër hapave të Izraelit për dëbimin e Arafatit nga Bregu Perëndimor.
Nëdërkohë mijëra fëmijë palestinezë u tubuan para selisë së Arafatit në Ramallah për të dëshmuar mbështetjen për njeriun që Izraeli dëshiron ta dëbojë.
XS
SM
MD
LG