Ndërlidhjet

LONDËR


Autoritetet e Britanisë hapës sërish Aeroportin Gatwick në Londër në orët e mëngjesit pasi më herët kishin evakuar një terminal pas zbulimit të një ''automjeti të dyshimtë'' nën objektin.
Ekspertët e policisë dhe armatës e shpërthyen automjetin, por pas gjurmimeve që bënë nuk gjetën materje shpërthyese apo substanca të dyshimta.
Alarmi i plotë i sigurisë ishte aktivizuar mbrëmë nga ora njëzet e pesëdhjetë, sipas kohës lokale, posa ishte vërjetur automjeti i dyshimtë.
XS
SM
MD
LG