Ndërlidhjet

AMAN


Mbreti i Jordanisë Abdullhau i dytë fillon sot një vizitë pesë ditore në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Mbreti i Jordansië do të takohet edhe me presidentin George Bush dhe pritet që Iraku, përkeqësimi i gjendjes në territoret palestineze dhe lufta kundër terrorizmit do të jenë çështje themelore në diskutimet e këtyre takimeve. Mbreti Abdulla pritet të kërkojë nga adminsitrata Bush që të ushtrojë më shumë presion mbi qeverinë izraelite që të tërheqë vendimin për dëbimin e udhëheqësit palestinez Jasser Arafat.
XS
SM
MD
LG