Ndërlidhjet

BRATISLLAVË


Papa Gjon Pali i dytë përfundon sot vizitën e tij në Sllovaki, ku Bratisllava wshtw ndalesa e tij e fundit. Papa 83 vjecar, i cili ka probleme me shëndetin dhe nuk mund të ecë si pasojë e sëmundjes së parkinsonit, shënon me vizitën në Sllovaki udhëtimin e tij të 102 gjatë ushtrimit të kësaj detyre.
XS
SM
MD
LG