Ndërlidhjet

KANKUN, MEKSIKË


Ministrat e tregtisë, të 146 vendeve, e kanë fajësura njëri-tjetrin për dështimin e bisedimeve, pesë ditëshe të Organizatës Botërore të Tregtisë në Meksikë. Bisedimet u pezulluan mbi kërkesën e Shteteve të Bashkuara dhe Bashkimit Evropian për shkurtimin e subvencioneve që ata u japin fermerëve të tyre dhe propozimit të Organizatës Botërore të Tregtisë për vendosjen e rregullës së përgjithshme për menaxhimin e investimeve të jashtme.
XS
SM
MD
LG