Ndërlidhjet

NJU JORK


Në Kombet e Bashkuara po diskutohet mundësia për nxjerrjen e një rezolute lidhur me situatën në Lindjen e Mesme. Në këtë temë, duke folur para reporterëve mbrëmë vonë në Nju Jork, ambasadori i Shteteve të Bashkuara në organizatën botërore, John Negroponte, pos tjerash, tha:
- Ne nuk do ta mbështesim rezolutën që nuk përmbanë një dënim të ashpër të terrorizmit dhe ne në mënyrë specifike kemi përmendur grupet për të cilat ne besojmë se janë përgjegjëse për këto akte terroriste.
XS
SM
MD
LG