Ndërlidhjet

KIEV


Parlamenti i Ukrainës e ka shtyrë votimin për formimin e tregut të përabshkët me Rusinë dhe dy ish republikat tjera sovjetike Ukrainën dhe Kazakistanin.
Dje, presidentët e Rusisë dhe Bellorusisë, Vladimir Putin dhe Alyaksandr Lukashenka thanë se i kanë çuar përpara planet për futjen në përdorim të valutës së përbashkët, por formimi i unionit ekonomik ka ngecur rreth negociatave mbi furnizimet e gazit.
XS
SM
MD
LG