Ndërlidhjet

BAGDAD


Përfaqësuesi special i Britanisë për Irakun Jeremy Greenstock tha se qëllimi i tij kryesor e përfshin vendosjen e sigurisë dhe kthimin e kontrollit në duart e irakienëve.
Ish ambasadori i Britanisë në Kombet e Bashkuara tha në Bagdad se do të mbështesë administratorin civil amerikan të Irakut Paul Bremer.
"Ambasadori Bremer, për Britaninë, ashtu si për Shtetet e Bashkuara dhe anëtarët tjerë të koalicionit, është përgjegjësi kryesor për realizimin e qëllimeve tona në Irak", tha Greenstock.
XS
SM
MD
LG