Ndërlidhjet

UASHINGTON


Banka Botërore kërkoi nga liderët e vendeve të Azisë Qendrore dhe të Evropës Lindore që të bëjnë më shumë për t’ju shmangur epidemisë së mundshme katastrofike të AIDS-it. Në raportin e djeshëm të Bankës Botërore thuhet se ish vendet komuniste e kanë shkallën më të shpejtë të rritjes së numrit të viktimave nga AIDS-i.
XS
SM
MD
LG