Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Nexhat Daci ka thënë sot se institucionet dhe qytetarët e Kosovës i kanë thënë "po" dialogut, por ai nuk pret shumë nga bisedimet e paralajmëruara për "shkak të sjelljes së udhëheqësve serbë". Këto komente Daci i bëri pas takimin me udhëheqësin e projketit për marrëdhënie etnike Alen Kasof. Zoti Kasof, i cili pati një takim edhe me kryetarin e Partisë Demokratike të Kosovës, Hashim Thaçi, tha se dilaogu është në interes të Kosovës. Ndërkaq, z. Thaçi u angazhua për një koncenzues të subjekteve politike të Kosovës për çështjet që do të bisedohet me Beogradin.
XS
SM
MD
LG