Ndërlidhjet

UASHINGTON


Në Uashington është shpallur gjendje gatishmërie ndërkohë që uragani Isabel arrin sot më vonë në qytet. Për herë të parë në historinë e qytetit, e tërë metroja dhe rrjeti i autobuzëve nuk punon.
Të gjitha shkollat janë mbyllur dhe punonjësit e ndërmarrjeve shtetërore që nuk janë përfshirë në shërbime të emergjencës nuk punojnë. Uragani Isabel ka aftësinë të shkaktojë dëme të shumta, pëmbytje dhe ndoshta edhe humbje jete ndërsa po lëviz drejt bregdetit lindor. Në Karolinën verirore janë urdhëruar 160 mijë njerëz të largohen nga shtëpitë e tyre.
XS
SM
MD
LG