Ndërlidhjet

ROMË


Kryeministri italian Silvio Berlusconi u ka kërkuar falje hebrejve për pohimet e bëra se diktatrori fashist Benito Musolini asnjëherë nuk ka vrarë njeri. Në një intervistë, Berlusconi kishte thënë se Musolini ka qenë diktator dashamirës, i cili kundërshtarët i ka dërguar në "pushim" dhe nuk i ka përgjakur duart.
XS
SM
MD
LG