Ndërlidhjet

PRISHTINË


"Serbët që nga frika u larguan nga Kosova pas luftës së vitit 1999 pritet që në numër më të madh të kthehen gjatë viteve të ardhshme" – ka thënë Peggy Hicks, shefe e zyrës së Unmikut për kthim.
Në një intervistë për agjencinë Reuters, ajo mëtutje ka thënë se "perëndimi e konsideron çështjen e khimit si shumë të rëndësishme për të ardhmen e Kosovës dhe se kjo çështje pritet të trajtohet në bisedat e para të pasluftës ndërmjet Prishtinës e Beogradit". Peggy Hicks në intevistën dhënë agjencisë Reuters ka thënë se "ka përmirësim substancial të kushteve të sigurisë për popullatat pakicë në Kosovë".
XS
SM
MD
LG