Ndërlidhjet

HONG KONG


Në një artikull të publikuar sot në gazetën Wall Street Journal për Azinë, sekretari amerikan i shtetit, Colin Powell shkruan se "vizita që i bëri Irakut e bindi atë se irakianët po e gëzojnë lirinë dhe po lëvizin drejt demokracisë". Ai mëtutje theksoi se "forcat e Shteteve të Bashkuara do të mbesin atje derisa Iraku të arrijë demokraci të plotë". Colin Powell mëtutje, në këtë artikull shkruan se "mbeten edhe probleme serioze" për ripërtritjen e infrastruktures së këtij vendi.
XS
SM
MD
LG