Ndërlidhjet

PRISHTINË


Sot në Kosovë me aktivitete të shumta u shënua Dita Ndërkombëtare Paqes. Në shkollën fillore "Ardhëmira" në Rahovec fëmijët shqiptarë, serbë dhe ashkalinjë, Ditën e Paqes e shënuan me një program të përbashkët kulturor. Organziatorët e shënimit të kësaj dite ishin UNICEFI dhe World Vision.
XS
SM
MD
LG