Ndërlidhjet

HAGË


Tribunali i Hagës i ka refuzuar kërkesat e ish pjesëtarëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Haradin Balajt dhe Isak Musliut për tu mbrojtur në liri.
Në arsyetimin e vendimit thuhet se nuk është e sigurtë nëse të akuzuarit do të kthehen në gjykim, sepse administrata e UNMIK-ut nuk mund të japë garanca të nevojshme.
XS
SM
MD
LG