Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Përhapja e SIDA-s paraqet një rrezik për shëndetin në mbarë botën dhe ky problem duhet trajtuar po me atë urgjencë sa kriza në Irak.
Mbi përhapjen e SIDA-s në botë është diskutuar sot në Assamblenë e përgjithshme të Kombeve të Bashkuara në Nju Jork.
Nga kjo sëmundje vetëm vitin e kaluar në Afrikë kanë vdekur 2.4 milionë njerëz.
XS
SM
MD
LG