Ndërlidhjet

NJU JORK


Në takimin e sotëm të grupit të kontaktit, pos përfaqësuesve të Shteteve të Bashkuara, të Rusisë, të Britanisë së Madhe, të Gjermanisë, të Francës dhe të Italisë, merr pjesë edhe kryeadnministratori i Kosovës, Harri Holkeri. Është thënë se do të diskutohet për dialogun e mundshëm për çështje teknike ndërmjet Prishtinës e Beogradit.
XS
SM
MD
LG