Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Sekretari i përgjithshëm, Kofi Annan tha mbrëmë vonë se pas sulmit të djeshëm në afërsi të zyrave të Kombeve të Bashkuara në Bagdad, organizata botërore po i rishqyrtopn operacionet e veta në Irak. Në këtë kuadër, Kofi Annani tha: "Ne na duhet një ambient i sigurtë që të mund të veprojmë dhe ne po e vlerësojmë situatën në bazë ditore për të përcaktuar se nëse ka përmirësime - ne do të vazhdojmë të punojmëm - por nëse jo atëherë operacionet tona do të kufizoheshin në mënyrë të konsiderueshme".
XS
SM
MD
LG