Ndërlidhjet

TEHERAN


Përfaqësuesi i Iranit në Agjencinë Ndërkombëtare Bërthamore tha se Teherani do ta zvoglojë bashkëpunimin me agjencinë e Kombeve të Bashkuara.
Ky hap është përgjigje ndaj afatit që deri në 31 tetor e caktoi agjencia, që Teherani të dëshmojë se programet e tij bërthamore janë paqësore.
Ali Akbar Salehi tha se Teherani ka vendosur t'i përmbushë obligimet sipas Marrëveshjes për Mosproliferimin Bërthamor dhe "asgjë më tepër".
XS
SM
MD
LG