Ndërlidhjet

BAGDAD


Për shkak të promovimit të dhunës, Këshilli Qeverisës i Irakut i emërtuar nga Shtetet e Bashkuara u ka ndaluar dy kompanive televizive arabe të transmetojnë aktivitetet e qeverisë në dy javët e ardhshme.
Në komunikatën e Këshillit thuhet se korrespodentët e televizioneve Al-Jazeera dhe Al-Arabiya përkohësisht nuk do të mund t'i ndjekin takimet zyrtare, ndërsa puna e transmetuesve do të mbikqyret.
XS
SM
MD
LG