Ndërlidhjet

JOLYON NAEGELE


Së pari më duhet të them se do të kemi një raund hapës, i cili do të jetë në nivel të lartë përfaqësuesish. Ky do të jetë fillimi. Së dyti do të jetë krijimi i grupeve të punës, ku fillimisht do të kemi katër të tilla. Dhe çdonjëri prej këtyre grupeve korrespondon me një nga temat e bisedimeve.
XS
SM
MD
LG