Ndërlidhjet

VIENË


Gjendja në Kosovë nuk është stabile dhe ekziston mundësia e shpërthimit të dhunës, ka vlerësuar shefi i zyrës së OSBE-së për demokratizimin.
Fridhelm Frichenschlager, ish ministër i mbrojtjes i Austrisë, ka thënë se sulmet si ai në Gorazhdevc janë të drejtuar kundër bashkësisë ndërkombëtare.
Forcat ekstremiste dëshirojnë që bashkësia ndërkombëtare të largohet nga Kosova, ka thënë Fricshenschlager.
XS
SM
MD
LG