Ndërlidhjet

BEOGRAD


Rreth 3.700 persona nga Kosova ende konsiderohen të zhdukur, prej konfliktit të viteve 1998-99, ka deklaruar Jose-Pablo Baraybar, drejtues i Zyrës për Personat e Zhdukur.
"Kjo çështje është qenësore për pajtimin, dhe është shumë e mundshme që disa njerëz nuk do të gjinden", ka thënë Baraybar në intervistën dhënë agjencisë Reuters.
XS
SM
MD
LG