Ndërlidhjet

NJU JORK


Presidenti i Rusisë Vladimir Putin tha në Asamblenë e Përgjithshme se Kombet e Bashkuara duhet të jenë baza e fushatës ndërkombëtare kundër terrorizmit.
"Të jesh fuqi botërore don të thotë të jesh tok me bashkësinë ndërkombëtare. Të jesh një shtet vërtetë i fuqishëm dhe me ndikim, nënkupton të jesh në gjendje t'i adresosh problemet e vendeve të vogla dhe ekonomikisht të varfëra", tha Putin.
XS
SM
MD
LG