Ndërlidhjet

SOFIE


Shtetet e Bashkuara të Amerikës i kanë tërhequr vërejtjen Bullgarisë se emërimi si këshilltar i kryeministrit të një ish-oficeri të shërbimit sekret komunist do të dëmtojë imazhin e Bullgarisë në mesin e aleatëve si dhe përpjekjet e saj për
të hyrë në NATO. Ambasadori amerikan në Bullgari tha se qeveria do të duhej të këshillohet me NATO-n para se të vendosë përfundimisht për këtë emërim.
XS
SM
MD
LG