Ndërlidhjet

KORÇË


Në një konferencë rajonale për ndërtimin e besimit ndër-kufitar ndërmjet Shqipërisë e Maqedonisë, që filloi sot në Korçë, kryetari i Kuvendit të Shqipërisë, Servet Pëllumbi tha se "vendet e rajonit duhet të shndërrohen në prodhues të sigurisë, të stabilitetit afatgjatë, të fqinjësisë së mirë dhe të progresit".
XS
SM
MD
LG