Ndërlidhjet

UASHINGTON


Sekretari amerikan i shtetit Kolin Pauell ka thënë se Shtetet e Bashkuara shpresojnë ta kenë gati brenda dy ditësh rezolutën e Kombeve të Bashkuara për Irakun. Pauell ka thënë se përpjekjet ndërkombëtare për sigurinë dhe rindërtimin e Irakut tani mund të lëvizin më shpejt, por nuk ka shfaqur optimizëm për gjetjen e një numëri më të madh të trupave të jashtme për t'i ndihmuar përpjekjet e Shteteve të Bashkuara në Irak.
XS
SM
MD
LG