Ndërlidhjet

VIENË


Kreu i Agjencisë Ndërkombëtare Bërthamore tha se nevoitet bashkëpunim i pakufizuar nga Irani për t'i verifikuar pohimet e Teheranit se nuk zhvillon armë për shkatërrim në masë.
"Shpresoj që Irani e kupton se në interesin e tyre më të mirë është të demonstrojë bashkëpunim të plotë. Sa më shpejt që këtë e bën, aq më mirë", tha ElBaradei, duke shtuar se çështja më e rëndësishme është natyra dhe vëllimi i programit të Iranit për uraniumin e pasuruar.
XS
SM
MD
LG