Ndërlidhjet

SHKUP


Kryetari i parlamentit Evropian Pat Cox sot qëndroi në Shkup, ku foli para deputetëve të parlamentit.
Pat Cox tha se Parlamenti Evropian mendon se Gjykata Ndërkombëtare Penale është përgjigja e vërtetë për të gjithë diktatorët, dhe se vendimi që do ta merr Maqedonia nuk do të ndikojë në marrëdhëniet e saj me Bashkimin Evropian.
Lidhur me integrimin e Maqedonisë, Cox tha se ajo duhet t'i respektojë të gjitha vlerat, që çdo vend i rajonit duhet ti plotësojë për tu integruar në BE.
XS
SM
MD
LG