Ndërlidhjet

TIRANË


"Shqipëria do të përkrahet në rrugën e integrimit evropian dhe në këtë rrugë do ta ketë mbështetjen e Parlamentit Evropian", tha kreu i europarlamentarëve Pat Cox në fjalimin që sot e mbajti në Kuvendin e Shqipërisë.
Lidhur me zgjedhjet e 12 tetorit, kryetari i Parlamentit Evropian tha se ato duhet të jenë të lira dhe të ndershme, siç tha ai, "për hir të cilësisë dhe demokracisë", dhe se "do të paraqesin provë për ecurinë drejt standardeve që po përmirësohen në mënyrë të qartë dhe të dukshme".
XS
SM
MD
LG