Ndërlidhjet

LONDËR


Ministri i jashtëm britanik, Jack Straw, ka mbrojtur qëndrimin e qeverisë dhe të kryeministrit Blair lidhur me luftën në Irak.
Straw ka folur para mediave derisa pritej të bëhej publik raporti mbi ecurinë e kërkimit të armëve të shkatërrimit në masë në Irak.
Me këtë rast Straw tha:
"Përballë provave të qarta, prova që i kishim para syve, dhe që dëshmonin mungesën e plotë të vullnetit për të përmbushur detyrimet e Këshillit të Sigurimit besoj se aksionet që ndërmorrëm ishin plotësisht të justifikuara."
XS
SM
MD
LG