Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ish diplomati i lartë amerikan, Riçard Holbruk dhe ish shefi i Unmikut, Bernar Kushner, gjatë qëndrimit të sotëm në Graçanicë afër Prishtinës u takuan me politikanët serbë të Kosovës, Rada Trajkoviq dhe Dragan Veliq dhe me peshkopin Artemije. Burime serbe kanë infromuar se temë e bisedimeve ishin problemet me të cilat ballafaqohen serbët në Kosovë.
XS
SM
MD
LG