Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti amerikan, George Bush sot në fjalimin e tij javor në radio, ka kërkuar durim në vlerësimin e progresit në Irak. Ai ka thënë se kalimi në vetë-qeverisje atje nuk është një proces i lehtë. Duke folur mëtutje për këtë çështje, presidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush ka thënë: "Kalimi në vetë-qeverisje është një proces i ndërlikuar pasi kërkon kohë për ndërtimin e besimit dhe të shpresës, pas dekadave të shtypjes dhe frikës. Tashmë ne po bëjmë progres të vazhdueshëm dhe ne do ta mbajmë premtimin tonë për kthimin e plotë të qeverisë së Irakut te populli i Irakut, sa më shpejtë që të jetë e mundur".
XS
SM
MD
LG