Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ish diplomati i lartë amerikan, Richard Holbrooke dhe ish kryeadministratori i Kosovës, Bernard Kouchner sot kanë marrë pjesë në një tryezë ku është diskutuar për të ardhmen e Kosovës. Richard Holbrooke ka thënë se më Kosovë duhet të krijohet siguri për minoritetet, e veçanërisht për serbët.
Me këtë veprimtari përfundon vizita e Richard Holbrookut dhe e Bernard Kouchnerit në Kosovë.
XS
SM
MD
LG